TILBEHØR OG UDSTYR

Front bar (uanset model)

5.395 kr.

Vores front leveres komplet inkl. montagesæt. De er designet med fokus på stil og funktionalitet, og vil tilføje et strejf af kromfarve og elegance til din bil.

Vores side- & frontbars er TÜV godkendt, hvilket betyder, at de opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Du kan have fuld tillid til, at vores side- & frontbars er af høj kvalitet og vil give dig den nødvendige stabilitet og beskyttelse til din varebil. Med deres robuste konstruktion er de i stand til at modstå daglig brug og diverse vejrbetingelser.

Vores side- & frontbars leveres komplet inkl. monteringssæt. De er designet med fokus på stil og funktionalitet, og vil tilføje et strejf af kromfarve og elegance til din bil.

Vores sidebars er TÜV godkendt, hvilket betyder, at de opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Du kan have fuld tillid til, at vores side- & frontbars er af høj kvalitet og vil give dig den nødvendige stabilitet og beskyttelse til din varebil. Med deres robuste konstruktion er de i stand til at modstå daglig brug og diverse vejrbetingelser.

Vi tilbyder frontbars til alle varebiler, og for at gøre det nemt for dig som kunde, har vi valgt at oprette et produkt, en pris, uanset hvilken varebil du har. Husk at oplys os din bilmodel, så vi kan levere det korrekte produkt til din varebil.