SMÅ BILER

Små biler – Case 1

Varebilsindretning Ford Kuga, denne bilindretning er lavet til Arkil A/S som er en stor entreprenør virksomhed, der er naturligvis også nogle serviceteknikere som køre i små biler.

Denne indretning er genial med dobbeltbundsskuffer fra BEKS, Fordi den giver maksimal udnyttelse af denne lille bil. Samtidig med at man har praktisk opbevaring i skufferne, så har man også et stort frit rum til opbevaring i højre side af bilen.

 

Små biler – Case 2

Varebilsindretning Ford S Max, denne bilindretning er lavet til Homag A/S som bla. Laver service på CNC maskiner, dette arbejde kræver selvfølgelig at man har en velindrettet og veludnyttet bil. Det er denne case et rigtig godt eksempel på. Her har man virkelig udnyttet pladsen godt i en lille varebil.

Der er dobbeltbundsskuffer fra Plasipol-Scheu, hele 3 skuffer ud af bagklappen, 6 skuffer ud af højre bagdør, samt 1 skuffe ud af venstre bagdør, derudover er der et opbevaringsrum i midten, til noget langt værktøj. Der er 2 stk raaco handybokse, som er nogle små mobile kasser, der indeholder 4 stk sortimenskufferter. På hele dobbeltbunden er der monteret noget skridsikkert vognbundsgummi. 

 

Små biler – Case 3

Varebilsindretning VW Touran, denne bilindretning er lavet til Eurodan A/S som har en del serviceopgaver, dette arbejde kræver selvfølgelig at man har en velindrettet og veludnyttet bil.

Det er denne case et rigtig godt eksempel på. Her har man virkelig udnyttet pladsen godt i en lille varebil. Der er en tværblok som indeholder 3 gode skuffer, denne er placeret ved venstre bagdør, samt en fin lille reol med to hylder som kan betjenes fra bagklappen. Utrolig god og praktisk indretning i en mindre varebil.

 

Små biler – Case 4

Varebilsindretning Ford Kuga, denne bilindretning er lavet til Søberg VVS som har en del serviceopgaver, dette arbejde kræver selvfølgelig at man har en velindrettet og veludnyttet bil. Det er denne case et rigtig godt eksempel på. Her har man virkelig udnyttet pladsen godt i en lille varebil.

Der er 3 store BEKS dobbeltbundsskuffer ud af bagenden, her har man også placeret 3 gode transportkasser, som kan tages med ud til diverse opgaver. I højre side er der monteret fugepatron holdere, og i venstre side er der monteret 2 stk spraydåse holdere.