MEKANIKER

Mekaniker Case 1

Varebilsindretning Renault Master – Denne bilindretning er lavet til en mekaniker (lastbilmekaniker). Der er monteret varebilsreoler fra Plastipol-Scheu, en reol i venstre side, en filebænk i højre side, samt et stort kufferttårn med plads til 11 stk Raaco kufferter.

Reolen i venstre side, har fået en masse hylder med SLK lagerkasser, samt opbevaringsplads i bunden af reolen. På begge sider er der airline bundprofiler til fx fastgøring af en palle eller andet gods. Der er ligeledes monteret en airline surringsskinne mod bilens mellemvæg til fastgøring af løst gods. På højre side er der en værktøjstavle til ophæng af diverse kroge mm. Bagerst i højre side er der en stabilo, som er en udklappelig skruestik holder.

Som beklædning til varebilen, er monteret en brun bund, og sidebeklædning i kunststof.

 

Mekaniker Case 2

Varebilsindretning af en Iveco Daily – Denne bilindretning er lavet en til mekaniker, superpraktisk indrettet med Plastipol-Scheu reoler. Reolen i venstre side er lavet med hylder og med plads til hele 10 raaco kufferter.

Reolen mod mellemvægen er lavet som en filebænk, med en hyle og en alu-klap i bunden af reolen, praktisk opbevaring i varebilen. Reol i højre side, er lavet med hylder.

Bagerst i højre side er der monteret en smart og ekstrem stærk udtræksskinne, til montering af skruestik. Af beklædning til varebil, har vi brugt en brun bund, samt grå kunststof sider.