MASKIN SERVICE

Maskine Service Case 1

Varebilsindretning af en VW Crafter, til maskine service. Denne bilindretning, er lavet med Plastipol-Scheu Reoler, som består af en reol i venstre side, en reol i højre side, samt en filebænk op mod bilens mellem væg.

Der er monteret en ”stabilo” som er en udklappelig skruestik holder, en lasteslæde / sværlastudtræk til 200 kg, denne skal bruges til montørens vægtklodser og gøre det super praktisk for ham at kunne trække disse ud af bilen og løfte dem i en fornuftig position. Der er værktøjstavle / hultavle til bagdørene, på denne VW Crafter, der kan i øvrigt speciallaves værktøjstavle til Mercedes Sprinter, Renault Master, Ford Custom mfl.

Blitzlys til varebilen, er der monteret foran, bagved og på taget. Derudover er der monteret bund, sidebeklædning samt loftbeklædning.

 

Maskine Service Case 2

Indretning af en Fiat Ducato, med en Plastipol-Scheu reol i venstre side, samt en filebænk til højre side. Denne bilindretning er spækket med fuldt udtræksskuffer, både i venstre reol, men også under bordpladen i højre side. Her er det super praktisk med skuffer lige ved hånden.

Der er både et 150 mm skruestik på bordpladen, men også et 125mm skruestik som er monteret på ”stabilo” som et en udklappelig skruestikholder. Derudover er der Raaco sortimentskufferter, samt langgodshylde, varerumsbelysning, værktøjstavle. Bunden af reolerne er udnyttet til opbevaringsplads og med en alu-klap så tingene ikke falder ud, under kørslen.

Der er monteret en brun varebils bund, samt sidebeklædning i kunststof. Sidst men ikke mindst, har bilen fået en udtræksslæde / lasteslæde / sværlastudtræk, som kan holde til 200kg.

Maskine Service Case 3

Indretning af en Mercedes Sprinter, med en Plastipol-Scheu reol i venstre side, en reol til højre side samt en lille reol op mod bilens mellembæg. Denne bilindretning er meget veludnyttet med hylder og skuffer.

Der er intet mindre end 26 hylder, og 4 fuldt udtræksskuffer, derudover er der plads til opbevaring under reolerne, samt en lasteudtræk som kan tage op til 200 kg, denne kan trækkes ud af skydedøren i højre side. Der er kommet varerums LED lys på 100cm, til at lyse varerummet op, disse kører over en PIR-sensor.

Udover det har bilen fået et forbrugsbatteri, en 2000W ren sinus inverter, der er monteret en lille kompressor, en kabelopruller på 20 meter, samt en slangeopruller på 20 meter. Der er kommet beklædning i varerummet og derudover har PM Bilinventar stået for en komplet foliering for kunden. Vi hjælper med folieindpakning af din varebil.