KØLESERVICE

Køleservice Case 1

En fantastisk bilindretning lavet i en Ford Custom, der skal bruges som køleservice bil. Bilen er utrolig praktisk indrettet med mange BEKS skuffer, som er lange og har fuldt udtræk. Der er bygget mange opbevaringsrum forskellige steder i varebilen, samt en reol til opbevaring af Raaco sortiments kufferter.

Denne varebilsindretning, er lavet sådan at montøren stadig kan transportere en EU palle i højre side af bilen. Der er klargjort 4 fastgørings ringe, til fastsurring af godset. Der er en bred lastslæde på 100 cm. som har fået fræset nogle airline surringsskinner ned i pladen, denne løsning er lavet til at transportere kundens gasflasker. Det er praktisk når de skal skiftes ud og sikkert at køre rundt med.

Der er ligeledes monteret en Tagventilation i varebilen, til udluftning af disse gasser. Billederne taler for sig selv, i denne meget unikke case.

 

Køleservice Case 2

Stor indretning af en køleservice bil, den er bygget op med reoler fra Plastipol-Scheu, venstre reol er 1610mm i højden, indeholder hele 15 hylder alene i venstre side.

Der er en filebænk i højre side, som er lavet meget simpelt med en enkelt hylde, bordplade samt en værktøjstavle til ophæng af diverse værktøj. Der er monteret en slangeopruller til luft, en papirrulleholder, og en lille speciallavet reol som er lavet i 12mm poppel plade, og en spildbakke til oliedunke, i bunden af denne reol.

Udover selve den fine varebilsindretning, er der monteret et 4KW luftfyr fra Autoterm, samt en 2000W inverter, der kører over en forbugsbatteri på 92A.