FØLGEBIL

Følgebil – Case 1

VW Transporter, indrettet som følgebil. Løsningen er skræddersyet og specialindrettet efter kundens behov og ønsker. Følgebiler kan indrettes på mange måder og vi har ikke nogen standard løsninger, derfor er der frit valg på alle hylder.

I denne Case har vi isoleret hele varerummet, monteret isolerende filt på varebilens sidebeklædning, monteret et mørklægningsgardin, bygget en skillevæg bag sengen, så varebilen stadig har et lille varerum. I dette lille varerum er der bygget nogle BEKS skuffer, samt en Plastipol-Scheu Reol. Bilen har fået monteret et købeskab, plads til mikoovn og meget mere.

Derudover er der lavet en del el-arbejde her kan bl.a. nævnes: Blitzlys hele vejen rundt, 2 stk arbejds lys som lyser bagud når dørene er åbne, en walkie-talkie til kommunikation mellem varebilen særtransporteren, oliefyr med temperaturstyring til rummet hvor chaufføren skal sove.

Denne kunde havde ikke behov for en lystavle på taget, men vi tilbyder naturligvis lystavler til alle typer af følgebiler, til dem som måtte ønske det.