ELEKTRIKER

INSPIRATION TIL ELEKTRIKER INDRETNING

Indretning af en elektriker varebil, praktisk indrettet i tæt samarbejde med kunden og skræddersyet efter kundens behov og ønsker. Denne VW Caddy er praktisk opbygget, med en skridsikker gummimåtte i hele varerummets bund.

Varerummet bliver lyst på af en 100cm lang LED lysskinne. Kuffertklemmen sørger for at holde elektrikerens el-værktøjs kufferter på plads. Derudover er der en brandslukker, brochure holder, Kobo kasser (sortimentskasser) samt 2 skuffer mm. Denne lille Indretning er genial til mindre varebiler som fx VW Caddy, Mercedes Citan, Ford Courier, Renault Express, mfl.

 

INSPIRATION TIL ELEKTRIKER INDRETNING

Indretning af en elektriker varebil, praktisk indrettet i tæt samarbejde med kunden og skræddersyet efter kundens behov og ønsker. Denne Renault Trafic er en hver elektrikers drøm! den er simpelthen spækket med lækker udstyr fra Plastipol-Scheu! 

Varerummet bliver lyst på af 3x 50cm lange LED lysskinner. Der er lavet en træ kasse i 12mm finer, til at holde stigen på plads, samt andre ting. Ud af venstre skydedør er der lavet 12 udtræks skuffer, til Raaco sortimentskufferter. I Reolens venstre side, er der monteret en langgodshylde, som er praktisk til fx loddestok. Derudover er der i højre side, 4 skuffer. Alt sammen lavet med kvalitetsreoler fra Plastipol Scheu.  Denne Indretning er genial til elektrikeren og kan laves i andre varebiler som fx Mercedes Vito, Ford Custom, Toyota Proace, mfl.