DYRLÆGE

DYNOX

En Dynox løsning fra BEKS er en unik løsning til dyrlæger, men kan også bruges til mange andre. Selve stellet minder lidt om stellet til en ambulance seng. På dette stel kan man bygge løsningen som man har lyst til, det kan være til mekanikeren der skal have sin værkstedvogn med ud til kunden. Det kunne også være til Planteservice medarbejderen der skal køre sin vandbeholder med rundt til kunden, eller andet.!

Denne Case drejer sig dog om et stel der er bygget med BEKS skuffer, til transport af tungt RX-udstyr med alt tilbehør, eller til en komplet behandlingsenhed til en hestetandlæge, inklusive strømforsyning, rindende vand og trykluft.

 

CADDY

Denne dyrlægebil, er ikke kun praktisk og hygiejnisk, men er også udstyret med alle de bekvemmeligheder som dyrlægen har brug for. Såsom en køleboks til medicin, en inverter som giver 220V strøm til printer. Et system til affaldssortering og meget mere! Med dette unikke skuffesystem har du et optimalt overblik over din medicin (kølet eller ikke-kølet).

På det stærke og solide skuffesystem kan du nemt transportere store genstande. Det er fortsat muligt at tage de ugentlige indkøb med dig og privat brug, da BEKS skufferne ikke fylder ret meget. Du udnytter din bils fulde lastvolumen og har frit udsyn hele vejen rundt. Din bil vil være hygiejnisk, præsentabel, sikker og velindrettet.

TRANSPORTER