BRANDVÆSEN

Case 1 – MAN TGE, Mandskabsopbygning

Opbygning af en mandskabskabine, hvor vi afmontere bilens originale skillevæg, bygger en ny skillevæg op fra ca. 1 meter bag ud fra førersæderne (kan variere) Dermed har vi dannet rammerne for en ”mandskabskabine”. Så bliver hele mandskabskabinen filtet og der kommer en bund i med integreret skinner.

Denne nye bund med skinner er naturligvis, TÜV godkendt og crashtestet. Det samme er de 3 stole der er monteret i mandskabskabinen. Derudover så er der blevet skåret hul og monteret mørktonet sideruder, i begge sider af varebilen. Denne bil har også fået kabinelys i med tænd/sluk knappe.

Vi kan lave mandskabskabiner i stort set alle varebiler, denne case er lavet i en MAN TGE, det kan laves i andre bilmærker også. Uanset om det er en Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Renault Master, så er det muligt at bygge sådan en mandskabskabine. Vi sørger naturligvis for at overholde alle krav fra SKAT og er sat ind i reglerne omkring en mandskabskabine / mandskabsvogn. Derudover kan vi hjælpe med en ny vejning samt syn af bilen, hvis dette ønskes.

 

Case 2 – Trailer, Specialopbygning

Special opbygning af en trailer, sørger for at Brand og Redning Sønderjylland kan have deres vigtige redskaber med ud på diverse opgaver. Traileren har fået monteret to store BEKS skuffer, en langgodshylde, en Plastipol-Scheu skuffetårn. Derudover er der et lille speciallavet trin, Speciallavet beslag til deres Stanley Sækkevogn, samt fastgørings til deres værktøjstaske.

Vi kan lave specialopbygninger i alle typer af varebiler, gulpladebiler, samt trailere eller andet. Kun fantasien sætter grænser så der skal laves en specialopbygning. Det eneste man skal gøre er at hive fat i en PM salgskonsulent, så vil vi skræddersy en løsning der passer til dit behov.